cyklar, springer, rider & går. | Polisstudenten

Polisstudenten

Annons

cyklar, springer, rider & går.

Jag kör på för fullt med all möjlig träning! Blir mest löpning, cykel & ridning för tillfället. Lyckas få till 1-2 gympass/vecka. Men mycket springlopp & kommande vättenrunda som lurar runt hörnet. Så ibland får man byta lite fokus och prioritera olika saker.

Men det känns ganska bra med allting & det är verkligen superskoj att cykla 🙂 I love it!

Kul är det även att ha kommit igång med ridningen samt att jag fått flera trevliga promenad kompisar. Underbart värre!

DSC_1546 DSC_1422 DSC_1500 DSC_1529

Kommentarer

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats