PNF 2 | Polisstudenten

Polisstudenten

Annons

PNF 2

Förra veckan gick vi utbildningen som heter pnf 2 vilket innebär att vi får köra brådskande som det heter med polisbilen. Det innebär väl mest att vi får köra över rekommenderad hastighetsbegränsning 🙂 Köra med blåljus & sirener kommer sen när vi är färdiga poliser. Så under aspiranttiden får man snabbt skifta förare om det skulle vara så!

Veckan var superskoj & väldigt lärorik. Bra instruktörer och mycket fika 😉 hehe. Bra med andra ord!

DSC_1513 DSC_1537 DSC_1588

Kommentarer

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats