Tävlingslopp. | Polisstudenten

Polisstudenten

Annons

Tävlingslopp.

Förra onsdagen sprang jag och mamma ett litet lopp som hette superloppet. Vi hade strålande väder och det gick av stapeln kl 19 på kvällen. Vi båda sprang 5 km klassen och jag var inte speciellt taggad då jag inte tyckt att min form känts speciellt bra den senaste tiden. Utan tänkte mer att jag skulle försöka att se det som en kul grej.

Och kul var det 😉 Jag sprang in på nytt personbästa med tiden 21:45 och en fjärde plats på damsidan! Kändes helt grymt bra efteråt och jag hade nog kunnat ge lite lite till. Riktigt bra tempo hela vägen och hade flera jag kunde ta rygg på och följa. Inte trångt någonstans och en väldigt skön bana med mest flack terräng och några små uppförsbackar.

kul 😀

IMG-20160504-WA0002 IMG-20160504-WA0005

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats