Tre veckor. | Polisstudenten

Polisstudenten

Annons

Tre veckor.

Lång härligt påskledighet går mot sitt slut och jag har haft fantastiska dagar. Önskar att de varade för evigt!

Men nu är det dags att ta tag i den första av de tre sista veckorna i skolan och den är inte speciellt blodig, går tre dagar så det finns väl inte så mycket att klaga på egentligen. Men skoltrött är jag 🙂 tur att inte polisutbildningen är 5 år, det vet jag inte ens om jag hade funderat på.. Jag avskyr verkligen att plugga. Visst att saker är intressanta osv, men dels så kryper det i kroppen, jag blir stressad, vill prestera, måste prestera, man granskas med lupp och kan inte välja själv vad man vill göra på sin fritid.

Nej det ska bli otroligt skönt att komma bort från skolan för 6 månader, hoppas att jag kan uppskatta den lite sen när jag kommer tillbaka 😉 galet hur fort denna tid har gått sen jag började skolan och vad mycket man har hunnit med.

Nu ska jag packa upp sista väskan från helgen och sen blir det att dyka ner i ca 50 sidor studie för att kunna besvara frågeställningar inför morgondagens seminarium.

Hade bra!

Ciao.

20150604_081859

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats